Freebird Motorcycles Oy | Harley Davidson varaosat Helsinki,H-D, Triumph varaosat Helsinki

Tilaus ja toimitusehdot

Yleistä

Freebird Motorcycles ,Y-tunnus 1083415-6,osoite Lämmittäjänkatu 6,00880 Helsinki, myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille EU-alueelle. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen verkkokaupastamme, sekä vastaaviin toimituksiin. Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 07.03.2022 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen, kun tilaat tuotteita kauttamme.

Tuotteet ja tuotehinnat

Verkkokaupan tuotteiden ominaisuudet ja hinnat ovat esitetty kunkin tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Hinnat voivat olla kpl tai pakkauskokoon annettuja, joten tarkista tuotteen toimitusmäärä > tuotenumero. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin, joten tarkista ko. hinnat ennen kuin hyväksyt tilauksen. Tuotteiden hinnat sisältävät ALV 10%,14% tai 24%, joka ilmenee ostoskorissa tai tilausvahvistuksessa.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat 6,80€, 10,30€ tai 12,50€ riippuen pakkausten koosta. Isokokoisten ja painavampien lähetyksien toimituskulut sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti ennen tilauksen hyväksymistä.

Tilaaminen ja sopimus

Voit tilata tuotteita verkkokaupastamme, puhelimitse tai sähköpostilla. Toimimme suomessa jälleenmyyjänä EU:n alueella toimivien tavaran toimittajien, kuten Zodiac International B.V. , Parts Europe GmbH ja Custom Chrome Europe GmbH. Edellä mainittujen yrityksien edustamia tuotteita voit selata kunkin yrityksen omilta kotisivuilta löytyvistä tuoteluetteloista. Voit valita tuotteita tuoteluetteloista ja tehdä niistä itsellesi ”toivelistan”/ ”wish list”, jonka voit lähettää meille helposti em. yrityksien omilta kotisivuilta löytyvien viestilinkkien kautta. Tuoteluetteloista löytyvät hinnat ovat suomessa voimassa olevia suositusvähittäishintoja sisältäen arvonlisäveron. Toimituskulut eivät sisälly näihin luetteloissa oleviin hintoihin. Toivelistasta muodostettavan tilauksen maksutavoista sovitaan tilaajan kanssa erikseen tilausvahvistuksen yhteydessä. Tilausvahvistuksen lähetämme asiakkaan toimittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilatessasi verkkokaupastamme sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Ymmärrät että hyväksymäsi ja vahvistamamme tilauksesi on, paitsi siltä osin mitä myöhemmin mainitaan peruuttamisoikeudesta, sitova ja synnyttää näiden toimitusehtojen kanssa välillemme sopimuksen.

Maksaminen ja toimitustavat

Voit noutaa tuotteet ja maksaa tilauksesi liikkeessämme käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla tai etukäteen sähköpostitse toimitettavalla laskulla. Postilla toimitettavien lähetyksien maksut laskutetaan tilausvahvistuksen yhteydessä. Tilaajalle toimitetaan sähköpostilla lasku, tai maksulinkki, josta löytyvät yleisemmät maksutavat. Jos emme odottamattomista syistä voi vahvistaa tilaustasi ilmoitamme siitä sähköpostitse mahdollisimman pian.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)

Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-5 arkipäivää.

Peruutus ja palautusehdot

Jos olet kuluttaja, sinulla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän sisällä tavaran, tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisilmoitus tulee tehdä kirjallisesti peruuttamislomakkeella sähköpostitse tai palautettavan tavaran mukana. Ilmoituksen liitteenä pitää olla selvitys, että tavara on palautettu määräajassa esim. palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin. Ulkomaisten EU:n alueella toimivien yrityksien sähköisten tuoteluetteloiden kautta tilattavien virheettömien tuotteiden palautuksista perimme 15€ käsittelykulut. Käsittelykulut koskevat, joko yksittäistä tuotetta, tai tavaraerää. Peruutusoikeus koskee vain ehjässä alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä, ja hyvin takaisin lähetystä varten pakattuja tuotteita. Alkuperäinen myyntipakkaus ei saa olla vaurioitunut tai esimerkiksi teipattu, ellei se ole jo meiltä lähettäessä ollut sellainen. Koesovitetut tuotteet katsomme käytetyiksi tuotteiksi joilla ei ole palautusoikeutta.

Sähkötuotteita kuten esimerkiksi akut,latausosat,moottorinohjausyksiköt ja näihin verrattavia tuotteita emme ota takaisin, ellei tuote ole varmasti käyttämätön. Jokainen palautettava tuote tarkistetaan toimestamme huolella ennen palautuksen hyväksymistä. Asiakkaan pyynnöstä erikseen tilattavia tuotteita emme ota palautuksena takaisin. Palautamme vastaavasti tilauksestasi maksamasi summan viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti. Tilauksen lunastamatta jättäminen postista ei ole riittävä syy tilauksen peruutukselle. Tilatuista mutta lunastamattomista lähetyksistä perimme erikseen meille aiheutuneet kustannukset. Minimiveloitus on 12.50€. Verkkokaupassamme ei ole vaihto oikeutta toisiin tuotteisiin.

Palautus osoitteemme:
Freebird Motorcycles, Lämmittäjänkatu 6, 00880 Helsinki. p. 044-7507251

Lähetyksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanteet

Tarkistathan toimituksen heti sen saavuttua. Jos tuote on kadonnut, tai vioittunut kuljetuksen aikana, tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tai on virheellinen, niin ilmoitathan siitä meille mahdollisimman pian. Kuitenkin 14pv sisällä asiakaspalveluumme.  Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä sähköpostitse:
order@freebirdmotorcycles.fi

Vastuunrajoitus

Freebird Motorcycles ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä, tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä, tai välittömästä, tai muusta vahingosta, paitsi siihen asti, kuin pakottava määräys kuluttajasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.

Erimielisyydet

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla. Otathan ensisijassa yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksemme asian. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).